Кангпуруи ви посакува прекрасна 2022 година!Среќна 2022 година!

Збогум за незаборавната и исполнета 2021 година, ни се приближува надежната 2022 година.

Changzhou Kangpurui Automobile Air Conditioning Co., Ltd. сака да упати искрена благодарност и поздрав до луѓето од Кангпуруи кои се бореле на различни позиции во изминатите години, како и до домашните и меѓународните клиенти и пријатели кои веруваат и го поддржуваат развојот на Кангпуруи.Здравје и среќа во текот на целата година!

2021 година беше возбудлива година за Кангпуруи.Постигнавме многу почесни достигнувања, како што се фабриката за индустриски репер за Интернет во провинцијата Џиангсу, пилот претпријатие за стандардна имплементација на системот за управување со интеграција со две информации (надградена верзија) провинцијата Џиангсу и мало гигантско претпријатие за наука и технологија во провинцијата Џиангсу.Новиот производ на компанијата - клима уред за паркирање и официјално дебитира на пазарот.Со виталност, Кангпуруи расте!

1
3
2
4

Жетвата на браникот се наводнува со пот, а резултатите се заработуваат со напорна работа.Гледајќи наназад на изминатата година, луѓето од КПРУИ се посветија на нивните соодветни позиции, напредуваа, ги надминаа тешкотиите и напишаа приказна за напредување што е ексклузивна за луѓето од КПРУИ:

5

Луѓето од KPRUI во маркетинг центарот преземаат иницијатива, активно ги посетуваат клиентите, го отвораат пазарот и ги носат најпродаваните висококвалитетни производи на KPRUI и највнимателната услуга по продажбата на клиентите, на кои клиентите им веруваат длабоко и ги пофалуваат.

6
7

Луѓето од КПРУИ во производниот центар се подготвени да се жртвуваат, да се пожртвуваат, да се фокусираат на производствената работа и совесно да ги завршат производните задачи на компанијата навреме, што е силна гаранција за производствениот капацитет на компанијата.

8
9

Луѓето од КПРУИ во центарот за квалитет ја интегрираат свеста за квалитетот во сопствената крв, се придржуваат до принципите, се педантни и строго го контролираат квалитетот на производот.Тие се синоним за висок квалитет и извонредност.

10
11

Персоналот на KPRUI во центарот за истражување и развој се поврзува со маркетинг центарот, ја разбира динамиката на пазарот и се фокусира на иновациите.Сите најпродавани производи кои се популарни кај клиентите се направени од нив, и тие се заслужени иноватори.

12
13

Има и финансиски центри, центри за набавки, центри за процесна технологија и центри за човечки ресурси..., сите центри се тесно обединети околу раководството на КПРУИ.Настојувајте и работете напорно за заедничката визија на КПРУИ „да бидеме светски лидер во автомобилските климатизери и да создадеме вековен бренд на КПРУИ“.

14
16
18
22
20
15
17
19
21
23

Новата година започна и се е ново и убаво.Во 2022 година, сите членови на КПРУИ ќе продолжат да ги спроведуваат основните вредности на „преземање одговорност, стремеж, посветеност, споделување, наследство, среќа и радост“ и со нашите практични активности ќе насликаат побрилијантна идна слика за КПРУИ.


Време на објавување: Јан-14-2022 година