ES Ревизија за обновување на системот

Со цел да се осигура дека производите на Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioning Co., Ltd ги исполнуваат барањата на стандардите ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018.Строго почитувајте ги еколошките прописи, здравјето и безбедноста на работното место на компанијата.Одлучно чувајте ги легитимните интереси на вработените.3 експерти од HXQC извршија преглед на работата на системот ES од 1 до 3 јули.

Ревизија за обновување на системот ES (1)

Експертската група HXQC ја разгледа севкупната конзистентност и ефективност на системот ES.Деталните ревизии се спроведуваат преку прашања за разговор, пристап до датотеки, набљудување на лице место и прегледување записи.Експертите целосно го потврдија ES системот на Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioning Co., Ltd. и изнесоа вредни предлози.Врз основа на резултатите од ревизијата на лице место, тимот за преглед едногласно препорача Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioning Co., Ltd успешно да го помине надзорот и ревизијата.

Ревизија за обновување на системот ES (2) Ревизија за обновување на системот ES (3)

Одобрувањето на EMS и OHSMS означува дека Changzhou Kangpurui Automobile Air Conditioning Co., Ltd. направи дополнителен чекор во „стандардизацијата, нормализацијата и усовршувањето“ на управувањето со животната средина и здравјето и безбедноста при работа.Преку имплементацијата на системот ES, кохезијата на фабриката е засилена, внатрешното управување е завршено и имиџот е подобрен, што во голема мера го промовираше создавањето подобри економски и социјални придобивки.

Ревизија за обновување на системот ES (4) ES Ревизија за обновување на системот (5)


Време на објавување: 26 јули 2022 година